Jesteś tutaj

Lekkość na wakacyjnym stole z Majonezem Kieleckim lekkim

Latem chce się zjeść zdrowo i sezonowo. Bo jak nie skorzystać z dobrodziejstwa świeżych warzyw i owoców. Co zrobić, aby wakacyjne dania były lekkie i smakowały tak, jak lubimy najbardziej? Tym razem warto postawić na Majonez Kielecki lekki, który jest uniwersalnym składnikiem warzywnych przekąsek, kanapek i sałatek.

Dlaczego właśnie ten majonez? Bo letnie miesiące to najlepszy czas do zmiany sposobu myślenia nt. zdrowego stylu życia. To właśnie teraz ma się największą motywację do zadbania o dietę i zrzucenia zbędnych kilogramów. Jednak, aby osiągnąć zamierzony cel, żywienie powinno być zrównoważone i zbilansowane. Majonez Kielecki lekki pozwala na połączenie dietetycznych ograniczeń z dbałością o zachowanie smaku ulubionych potraw. W porównaniu do klasycznego Majonezu Kieleckiego ma o 35 % niższą zawartość cukru i o 31 % tłuszczu.  Do tego plus za połączenie kremowej konsystencji z wyrazistym smakiem. Dzięki niemu delikatne warzywne potrawy zyskują charakteru.

Kategoria: 

Podobne artykuły

W tym roku WSP „Społem” stawia na Musztardę Kielecką grillową. Jej recepturę oparto na czarnej gorczycy, pomidorach i słodkiej papryce.

Na rynku kulinarnym coraz bardziej wyraźny jest trend związany z powrotem do tradycji naszych przodków. Coraz więcej restauracji czy ekspertów kulinarnych wprowadza „zapomniane” smaki i przyprawy do swoich potraw i przepisów. Dla smakoszy szczególnie ciekawe może być połączenie nowoczesnych produktów z niepowtarzalnymi, staropolskimi składnikami. Limitowana edycja Ketchupu Kieleckiego o smaku śliwkowym proponowana przez WSP Społem to idealne połączenie tradycji i nowoczesności – rozwiązanie, które powinno zostać docenione przez koneserów smaku.

X