Jesteś tutaj

Masy krówkowe do ciast od Helio

Mazurek kajmakowy, babka drożdżowa czy sernik pachnący bakaliami to tradycyjne świąteczne słodkości, które tworzą prawdziwy nastrój świąt wielkanocnych, zwłaszcza jeśli przygotowywane są przez nas samodzielnie. By wyczarować wyjątkowe w smaku domowe ciasta na świąteczny stół nie musimy już spędzać wielu godzin w kuchni, gdyż z pomocą przychodzi nam znany producent bakalii – firma HELIO. Jej naturalnie smaczne, gotowe do bezpośredniego spożycia masy krówkowe, dostępne aż w 5 różnych smakach, idealnie sprawdzą się do wszystkich wielkanocnych wypieków… także w wersji bezglutenowej.

Wytwarzane według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z surowców najwyższej jakości masy krówkowe HELIO pomogą w szybki i łatwy sposób przygotować wielkanocne przysmaki bez konieczności eksperymentowania z proporcjami składników. Gotowe do bezpośredniego spożycia, naturalnie smaczne masy do ciast HELIO wyróżniają się kremową konsystencją, a łatwość rozsmarowywania oraz bogactwo 5 różnych smaków do wyboru tylko zachęca do przyrządzania słodkich wypieków z ulubioną nutą orzechową, czekoladową, kajmakową, o smaku advocata czy kukułki.

Słodkie masy krówkowe HELIO nie zawierają konserwantów, oleju palmowego i glutenu, co potwierdza znak Przekreślonego Kłosa na opakowaniach HELIO, licencjonowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Dzięki wzorowemu składowi, masy do ciast HELIO mogą się poszczycić certyfikatem „Czytaj skład poleca“ oraz licznymi, prestiżowymi nagrodami przyznawanymi innowacyjnej linii mas do ciast HELIO przez ekspertów rynku.

By przygotować pyszne, wyjątkowe w smaku i efektowne tradycyjne, wielkanocne ciasta z ulubioną masą krówkową HELIO – wystarczy zajrzeć na kanał HELIO – Bakaliowe Klimaty, gdzie znajdzie się mnóstwo inspirujących wideo przepisów na słodkie święta z HELIO.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Leszek Wąsowicz- Członek Zarządu HELIO

Z okazji odzyskania przez Polskę niepodległości, pracownicy HELIO S.A. w przeddzień 11 listopada 2018 r. posadzili 100 sadzonek orzecha włoskiego.

Masa krówkowa HELIO – najlepsza do wielkanocnych wypieków. Z jej dodatkiem szybko i efektownie przygotujemy m.in. tradycyjnego mazurka kajmakowego czy świąteczną babkę z bakaliami. To naturalnie smaczna i gotowa do bezpośredniego spożycia słodka masa bez konserwantów, glutenu i oleju palmowego, która dzięki wzorowemu składowi może się poszczycić certifikatem „Czytaj skład poleca“. Linia mas krówkowych do ciast HELIO dostępna jest w 5 smakach - orzechowym, czekoladowym, kajmak, advocat i kukułka.

X

Przeczytaj również